PNL s-a facut de ras ieri la un miting organizat la Focsani, unde Rares Bogdan si Ludovic Orban nu au reusit sa adune mai mult de 1000 de oameni in fata carora sa-si etaleze limbajul suburban la adresa adversarilor politici, desi ambii lideri ai PNL urla in gura mare ca partidul înghițit de PDL-ul lui Basescu va castiga alegerile europarlamentare la scoruri care depasesc orice imaginatie.

Dezastrul de la Focsani este foarte posibil sa se repete la Piatra- Neamt, unde PNL Neamt organizeaza joi, 9 mai, lansarea candidatilor la alegerile europarlamentare. In organizatiile PNL din judet este fierbere mare, pentru ca nu se gasesc oameni care sa participe la manifestarea anuntata cu surle si tobe si se va apela probabil la metodele atat de contestate cand vine vorba de PSD, respectiv sa se aduca oamenii cu forta sau cu bani, adica sa fie platiti si sa li se asigure transportul. Cum organizatia PNL Piatra- Neamt este practic inexistenta dupa ultimul scandal, consilierilor locali din Piatra Neamt li s-a fixat un targhet de 300 de oameni pe care fiecare consilier trebuie sa-i aduca la manifestarea de pe 9 mai de la Sala Polivalenta din Piatra Neamt, afirma surse din partid. Ordinul a starnit indignare printre consilierii locali, unii dintre ei spunand ca mai bine își dau demisia, pentru ca este imposibil sa mobilizeze mii de oameni, cand probabil nu exista atatia membri PNL in tot judetul Neamt.

Inainte cu doar 2 zile de lansarea anuntata la Piatra- Neamt, un eveniment creat pe facebook de PNL Neamt, a reusit sa mobilizeze doar 119 oameni, dintre care numai 84 anunta ca vor participa la atat de trâmbițata lansare, deci sunt toate sansele ca Orban, Rares Bogdan si Mugur Cozmanciuc sa se intalneasca ei intre ei la o șuetă la Sala Polivalenta.

Situatia era previzibila daca avem in vedere ca Orban si Rares Bogdan au mai facut o vizita in Neamt inainte de Paste, insa liderul PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc a evitat sa-i duca pe cei doi in locuri publice unde puteau sa ia contact cu multimea si a preferat sa-i plimbe mai pe șest prin niste locuri ceva mai ferite, pe la biserici și la sedinte de partid. Carcotasii pun aceasta strategie si pe seama blatului evident PNL-PSD de la Neamt, adica PNL-istii nemteni nu au vrut sa-l deranjeze pe Arsene cu vizita liderilor PNL de la Bucuresti.

De altfel, este evident ca in judetul Neamt PNL nu face niciun fel de campanie electorala, desi este partid de opozitie si ar avea toate motivele din lume sa muște până la sânge din PSD. Asta, in conditiile in care la nivel national se observa o escaladare a agresivitatii in limbajul liderilor PNL, probabil dupa ce au constatat ca partidul condus dezastruos de Orban, va inregistra una dintre cele mai usturatoare infrangeri din istoria sa.

Nota: Cine detine informatii sau dovezi ca PNL Neamt mituieste oameni pentru participarea la lansarea candidatilor de la Piatra- Neamt, le poate trimite la adresa de mail tvmpiatraneamt@gmail.com

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Primiti dovezi de mituire si de la mitingul care se organizează la Iași de PSD?? Mulțumesc
    ADMIN: Primim, cum sa nu primim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.