Primăria Piatra Neamț: A început modernizarea străzii Calistrat Hogaș

 Comunicat de presă: Astăzi, 17 iulie, au început lucrările de reparații capitale și de modernizare ale străzii Calistrat Hogaș, una din cele mai importante artere de trafic rutier din zona centrală a municipiului Piatra-Neamț. Lucrările sunt prevăzute a avea loc pe o lungime de 461 de metri, între intersecțiile cu străzile Mihail Sadoveanu și Durăului (zona Muzeului Calistrat Hogaș). Pentru a reduce disconfortul, împreună cu reprezentantul constructorului s-a decis să se intervină etapizat, în primă fază urmând să se lucreze doar pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Poștei și zona muzeului memorial.

Lucrările presupun refacerea carosabilului, a bordurilor și a trotuarelor (cu pavele) și se vor încheia pe 11 septembrie, primul tronson urmând să fie finalizat pe 17 august.

Valoarea investiției este de 2.440.000 lei (fără TVA), fonduri asigurate din bugetul local, iar constructorul care se va ocupa de execuția lucrărilor este SC Străzi Concept SRL.

„Modernizarea străzii Calistrat Hogaș completează proiectele de infrastructură aflate în derulare în Piatra-Neamț, cele care vor asigura culoarele de mobilitate urbană. Vom continua programul de lucrări și în alte zone din oraș, în limita fondurilor disponibile, încă două artere avute în vedere fiind străzile Ștefan cel Mare și Castanilor”, a  declarat primarul Andrei Carabelea.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.