Andrei Carabelea transmite prima reactie publica, după despărtirea de Liviu Harbuz, care a anuntat că-și dă demisia din functia de director de cabinet al primarului, pentru a se ocupa de un proiect în mediul privat, după ce a primit o ofertă de nerefuzat. ”Un așa de bun partener, coleg și prieten”, spune Carabelea despre cel care in urma cu doar doi ani, îi era adversar politic in lupta electorala pentru scaunul de primar. ”Se zice că în politică nu există prieteni.
Nu știu alții cum sunt, dar eu cred că puterea prieteniei trece dincolo de politică. Și nu știu câți primari din lumea asta au privilegiul de a găsi într-un fost competitor un așa de bun partener, coleg și prieten. Probabil că sunt singurul și mă pot declara norocos.
Mereu mă întrebam cum de Liviu, indiferent de provocări și de circumstanțe, avea o echipă faină de tineri alături de el. Acum înțeleg: pentru că e mereu plin de energie, de umor și de inspirație.
Liviu, îți doresc succes în noul proiect! Provocarea era prea frumoasă pentru a o rata. La primărie lucrurile merg înainte așa cum ne-am obișnuit și cum am stabilit: încet, dar bine. Altfel nu se poate”, scrie primarul Carabelea pe facebook.
În urma cu câteva zile, Liviu Harbuz a anuntat că renunta la functia de coordonator al oamenilor primarului, însă a promis că absenta va fi temporară, pentru că urmeaza să revină pe functie, fără să precizeze când. Detalii AICI Adio, dar rămân cu tine! Liviu Harbuz pleacă din Primăria P. Neamț, dar promite să revină
Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Andrei Carabelea)
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.