In campania electorala, pretendentii la functiile de conducere in primarii, invadeaza spatiul public cu mesaje pentru electorat, despre bunastare, bun simt sau spirit civic.

In practica insa, lucrurile stau cu totul altfel. Este si cazul primarului interimar al comunei Ruginoasa, jud. Neamt, candidat PNL pentru un mandat plin de primar, pentru urmatorii 4 ani. Miluc Grigoras a fost prins cu mâța-n sac cum se spune pe romaneste, dupa ce in urma cu cateva zile, a lovit masina unei tinere, apoi a fugit.

Faptele s-au petrecut duminica, 30 august, pe B-dul Republicii din Piatra Neamt, in parcarea din fata sediului PNL Neamt. Tanara si-a gasit masina lovita si a facut un apel pe facebook la cei care ar fi putut fi martori la incident. Nu a durat mult, si un internaut a facut publice pozele cu masina cu pricina, dupa ce vazuse ce s-a intamplat. Ulterior, tanara a descoperit ca masina apartine primarului interimar: ”Revin cu o precizare privind incidentul petrecut duminica data de 30.08.20 in municipiul Piatra Neamt, privind fuga ‘domnului’ cu VW Passat, de la locul accidentului.

Cel care mi-a accidentat mașina si după a plecat, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, se numește MILUC GRIGORAȘ, si este PRIMAR interimar, in comuna Ruginoasa, jud. Neamț. Acum dorește să candideze pentru următorii 4 ani, in funcția de PRIMAR al comunei Ruginoasa, jud Neamț”, spune Alexandra Trifan, tanara pagubita de aspirantul la un mandat de 4 ani ca primar al comunei Ruginoasa, cel care a demonstrat ca mesajul sau de campanie, ”bunastare si respect”, este doar o vorba în vant.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.