Actualizare: În această dimineață, ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 10:20, pompierii romașcani au intervenit pentru evacuarea fumului de la subsolul unei clădiri ce aparține IPJ  Neamț (sediul Poliției din Roman).

Degajarea de fum s-a produs ca urmare a unui scurtcircut electric la panoul de comandă a unui boiler pentru încălzirea apei.

Până la sosirea pompierilor aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat din clădire.

Un angajat al IPJ a intervenit cu un stingător pană la sosirea forțelor de intervenție. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

În această dimineață la sediul Poliției din municipiul Roman, a avut loc un scurtcircuit electric, casa scării și holul de la parter al unității fiind inundate de fum.

Personalul prezent în incinta unității a fost evacuat, pentru a facilita intervenția pompierilor și a preîntâmpina o situație de risc.

În urma acestui eveniment, nu au fost înregistrate victime”, a transmis IPJ Neamt.

Stirea initiala: Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la sediul Politiei Roman. Incendiul s-ar fi produs la subsolul cladirii, la o centrala termica, toate persoanele aflate la momentul respectiv in cladire, fiind evacutate.

Conform unor prime informatii confirmate de ISU Neamt, incendiul nu s-a manisfestat cu flacara deschisa, fiind insa o degajare mare de fum. Nu sunt raportate victime.

Ionut CORFU (sursa foto: martor)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.