Propaganda PSD-Arsene este in extaz. Arsene a primit inca o promisiune de la ministrul transporturilor ca se face si se drege pentru drumul national Bicaz- Poiana Largului. Promisiunea a fost facuta ieri, cand Lucian Sova, ministrul transporturilor a insotit-o pe Viorica Dancila in vizita facuta in judetul Neamt, unde premierul s-a ratacit cu elicopterul cu tot cu 3 ministri si s-a lovit rau la cap cand a aterizat la Borca.

Ionel Arsene a obținut la Neamț promisiunea fermă a ministrului Transporturilor pentru finanțarea drumului Bicaz-Poiana Teiului”, titreaza ziarpiatraneamt.ro. site-ul trompeta al lui Arsene, catre care sunt dirijate sume enorme din bani publici. Evident, din articolul metnionat nu lipsesc pupincurismele nici declaratiile ”ferme” (ca doar n-or fi moi ca ale unui bebelus stricat la burta) ale lui Arsene si ale ministrului transporturilor. Nu le vom reproduce aici, pentru ca ne respectam destul de mult cititorii si nu vrem nici sa le provocam stari de voma nici sa-i dezinformam in mod grosolan.

Promisiunea de ieri vine dupa cea din urma cu un an, facuta de alt ministru al transporturilor, Razvan Cuc. Si el a fost plimbat de Arsene prin judet si pus sa faca poze si promisiuni fara acoperire.

Pe 28 septembrie 2017, Arsene se poza cu Cuc si promitea ca drumul Bicaz- Poiana Largului primeste sute de milioane de lei. Si atunci, propaganda era in extaz si fabrica fakenews-uri de prostit nemtenii.

Tot pe 28 septembrie, acelasi site trompeta (foto jos) platit de Arsene cu multi bani publici si nu numai, anunta ca in 2018 se va turna covor asfaltic de la Piatra Neamt la Bicaz (Anul e pe sfarsite si nu s-a turnat nimic. De fapt trebuie sa recunoastem ca dupa 4 luni s-a turnat ceva. L-a turnat Pinalti pe Arsene la DNA). In aceeasi zi, trompeta PSD-Arsene anunta ca pana la sfarsitul lui 2017 se va reabilita podul de la Preluca. Suntem la sfarsitul anului 2018 si la Podul de la Preluca inca se impletesc niste sarme de vreo 4 luni. Deci productia de fakenews la hectar a fot depasita, banii au fost justificati.

Evident ca nu puteau lipsi odele pentru Arsene nici cand a inceput Festivalul de impletituri metalice la Podul de la Preluca, asa ca s-au facut poze si s-a scris mumos in acelasi site despre cat de priceput este conducatorul iubit, desi CJ Neamt n-are nici in clin nici in maneca cu drumurile nationale.

Cam asa si cu ”promsiunea ferma” de ieri, pe care trompeta de partid a preluat-o pe nemestecate, in speranta ca se mai uita cineva in gura lui Arsene și mai crede in balivernele politicienilor.

Stiind ca toti cei care ieri s-au erijat in salvatorii judetului Neamt, au mers cu elicopterul ca niste adevarati domni ce sunt, si nu au vazut cum arata drumul Bicaz- Poiana Largului, îi invitam sa vada AICI starea in care a ajuns: PE DN 15, DRUMUL CATASTROFĂ, TOTUL E BINE. SE COSEȘTE IARBA, SE MĂTURĂ PRAFUL, SE VĂRUIEȘTE ȘI S-AU PUS INDICATOARE NOI

Ionut CORFU

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.