O noua serie de jaloane (in limbaj popular, morcovi) care vor ajuta la fluidizarea traficului rutier si la prevenirea accidentelor rutiere, este in curs de montare pe bulevardul Decebal din Piatra- Neamt.

Jaloanele portocalii vor fi montate pe axul drumului pe toata distanta dintre sensul giratoriu de la mall-ul Shopping City si sensul giratoriu de la biserica noua din Precista.

Publiserv a montat noaptea trecuta (foto) o parte dintre morcovi de la giratoriul de la mall pana la trecerea pentru pietoni de la Agricola, urmand ca in aceasta noapte sa fie montati pe bucata de drum ramasa, pana in sensul giratoriu de la biserica.

Astfel, soferii care vor iesi de pe str. Pictor Grigorescu (Moldocor), daca vor sa mearga spre Bicaz, vor fi obligati sa faca dreapta si vor intoarce in giratoriul de la biserica. Soferii care vor iesi in bd-ul Decebal de pe str. Eroilor (Stadion) vor merge intai in giratoriul de la mall sa intoarca daca vor sa se deplaseze spre centrul orasului.

In ultimele luni, jaloane de acest tip au fost puse in mai multe locuri din oras, inclusiv inainte de trecerile pentru pietoni pentru a impiedica soferii indisciplinati sa parcheze neregulamentar si sa blocheze vizibilitatea celorlalti participanti la trafic, prevenind astfel accidentele rutiere in care sunt implicati pietoni.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Vom vedea cat e de buna ideea. Cei care coborau de la stadion si faceau stanga vor lua acum dreapta pe banda 1 de obicei si vor bloca giratoriul pe exterior atunci cand se vor intoarce spre oras. Cred ca vor rezolva o problema inlocuind o cu alta mai mare. Vedem. Daca va fi rau se poate reveni imediat la ce a fost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.