CSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit să promoveze în Liga 2 în această seară, după ce a învins cu 2-0 pe teren propriu pe stadionul de pe Borzoghean, pe Foresta Suceava. În meciul tur de la Suceava, scorul a fost 0-0.

Ceahlăul a deschis scorul în minutul 29 al primei reprize, printr-un șut din careul mic al lui Alexandru Anton, ajutat ușor și de un fundaș advers, care a avut o intervenție cam defectuoasă.

În ultimul minut al prelungirilor primei reprize, sucevenii au obținut o lovitură de pedeapsă după un fault în careul mare al Ceahlăului, însă portarul austriac Stefan Krell a apărat lovitura cu un plonjon spectaculos, salvându-și echipa și pecetluind soarta meciului.

Ca o răzbunare a sorții, Ceahlăul a marcat al doilea gol dintr-un penalty acordat tot în ultimul minut, de data asta din prelungirile reprizei secunde, stabilind scorul final, de 2-0.

Aproximativ 15.000 de spectatori au asistat la meci. La finalul partidei, mii de suporteri au invadat terenul, sărbătorind reușita jucătorilor Ceahlăului.

Ionut CORFU (foto: Flavius Corfu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.