Sindicalistii din Politie dau in clocot si nu mai accepta sa fie folositi ilegal de politicieni, pe post de sperietoare contra cetatenilor, in contextul atat de controversatei pandemii. Liderul Europol Neamt, politistul Ioan Canarau, crede ca oamenii legii au fost transformati in ”Politisti COVID”, folositi ca arme impotriva drepturilor constitutionale ale romanilor, politistii devenind astfel, niste militieni comunisti care executa ordine, uneori chiar criminale. ”Polițistul Covid. În nemernicia lor dictatorială politicienii încearcă să transforme polițistul român într-o armă mortală pentru drepturile constituționale!
În viziunea lor polițistul trebuie să fie un milițian comunist, dar într-o variantă modernă!
Polițistul trebuie îndepărtat de cetățean, să devină inuman și să fie soldatul lor perfect care să le execute ordinele neconstituționale, uneori criminale!
“Polițistul covid”, nimicitor de drepturi, e noul concept de “om al legii” fabricat în laboratoarele politice.
Nu punem sub semnul întrebării existența pandemiei, numai că se exagerează cu folosirea polițiștilor în gestionarea ei.
Pur si simplu puteau fi înființate departamente speciale ale DSP, ale Ministerului Sănătății, etc, care să se ocupe cu controlarea și sancționarea nerespectării anumitor obligații.
Polițistul trebuie să fie fratele mai mare al românului, să-l apere de hoți și să-i protejeze viața, nu prelungirea brațului asupritor al unor trădători de neam și țară!
Vă somăm să încetați să mai învrăjbiți populația României împotriva polițiștilor și invers!
Cel puțin din partea noastră veți întâmpina o rezistență așișderea celei de pe câmpurile de luptă. Putem spune chiar că ” PE AICI NU SE TRECE”! P.S. COVIDCOOP = POLIȚIST DE COOPERATIVĂ”, transmite pe facebook Ioan Cănărău, liderul Sindicatului Europol Neamt, ilustrand postarea cu fotomontajul de mai jos.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bravo! Existati pentru popor.
    Pai exact asta au urmarit: dezbinare, ura intre noi, izolare, salbaticire. Sa poata conduce in voie. S-a iesit in strada pentru o ordonanta, acum vitejii de atunci nu vad jaful pe fata, hotia, minciuna, dictatura. Ca ultim jaf: cat costa un test de saliva? Si mai simpatic cine il vinde statului roman!!! De la chiloti si lenjerii la teste penteu elevi…. Circ, circ, circ!!! E lumea ce le-o lasam povara, ca mostenire nu o putem numi, copiilor nostri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.