Plutonierul major Ciobea Neculai, subofiter din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Neamt, a ocupat locul patru la Concursul de alergare montana ”Bate Toaca”, Editia a III-a, din masivul Ceahlau.

Concursul s-a desfasurat in ziua de 27 iunie, pe traseul Durau – Cascada Duruitoare – Piatra Lacrimata – Platou – Cabana Dochia – Cabana Meteo – Cabana Fantanele – Durau, pe o distanta de aproximativ 16 kilometri, jandarmul montan finalizand proba dupa doua ore si sase minute.

Competitia s-a adresat atat atletilor cu un nivel avansat de pregatire, cat si incepatorilor, pe doua trasee care traverseaza cele mai frumoase locuri de pe munte, la start aliniindu-se in jur de 300 de concurenti, barbati si femei, din Romania, Franta, Italia, Ungaria, Spania, Rusia, Germania, Anglia, etc.

Subofiterul isi desfasoara activitatea in cadrul Jandarmeriei Neamt din anul 2005 si pana in prezent s-a remarcat printr-o activitate sportiva deosebita, obtinand rezultate bune si foarte bune la atletism, schi si alpinism.

ciobea neculai

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.