Doi tineri cu varste de 19 ani din Sabaoani, n-au gasit altceva mai bun de facut de Ziua Nationala, decat sa talhareasca un consatean. Acestia si-au urmarit victima si prin violenta i-au furat 70 de lei. Tinerii au fost retinuti a doua zi, anunta IPJ Neamt:

”În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, doi tineri de 19 ani, din Săbăoani au fost reținuți în data de 02 decembrie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că, în seara zilei de 01 decembrie a.c. ar fi urmărit persoana vătămată, un bărbat de 58 de ani, după ce acesta a plecat de la un bar de pe raza localității și, prin folosirea violenței, l-ar fi deposedat de suma de 70 de lei.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor doi tineri, după care i-au reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă 30 de zile.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.