Vineri, 11.11.2016 la ora 09:55, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință, în satul Trifești, comuna Trifești. La locul intervenției s-au deplasat 12 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și un autocamion din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul.

Au ars acoperișul casei confecționat din asterială lemn, învelitoare plăci azbociment pe o suprafață de cca. 70 mp și bunurile materiale aflate în 3 camere.

În urma incendiului 3 copii au suferit arsuri fiind transportați la CPU Roman de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț. Cauza probabilă a incendiului – jar căzut din sistemele de încălzire.

Tot vineri la ora 09:46, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o anexă a unei locuințe, în satul Lunca Moldovei, comuna Păstrăveni. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, care au stins incendiul. Au ars o bucătărie de vară și obiecte din mobilier. Cauza probabilă a incendiului – jar căzut din sistemele de încălzire.

Ionut CORFU

Sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.