Un barbat de 62 de ani a fost gasit mort de pompieri, in timpul interventiei la incendiul de padure produs astazi in satul Straja din comuna Tarcau, anunta ISU Neamt. Deocamndata nu se stie daca barbatul a fost surprins de flacari sau daca a murit in alte conditii.

La aceasta misiune de stingere participă pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț, lucrători ai Ocolului Silvic Brateș, pompieri voluntari de la SVSU Tarcău și SVSU Bicaz.
Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea lui. În urma acțiunilor de intervenție a fost descoperit un bărbat de aproximativ 62 de ani decedat”, a declarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Later EDIT: Conform unor informatii de ultima ora, barbatul gasit mort (Toader Comanita) este din Tarcau si ieri ar fi provocat un alt incendiu la Brateș, tot in comuna Tarcau. Acesta a fost gasit cu arsuri pe suprafata corpului.

Incendiu de pădure la Straja, comuna Tarcău (sursa imagini: martor). Revenim cu informații

Incendiu de pădure la Straja, comuna Tarcău (sursa imagini: martor). Mai multe detalii AICI https://tvmneamt.ro/incendiu-de-padure-in-comuna-tarcau-video/

Publicată de TVMneamţ.ro pe Joi, 9 aprilie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.