Un casier, angajat al Locativserv Piatra- Neamt, a fugit cu 12.800 lei (128 de milioane de lei vechi).

Banii reprezentau chiriile si intretinerea pe trei luni, ale unor locatari din cartierul Speranta. Pruteanu Paul, caci asa il cheama, este nepotul lui Vasile Pruteanu, fost presedinte al Consiliului Judetean Neamt si a mai lucrat la Locativ pe baza de ”recomandari” de la maharii care-l sprijineau pe fostul director Caescu, spun gurile rele.

Pruteanu Paul, in varsta de aproximativ 30 de ani, nu s-a mai prezentat cateva zile la serviciu si cand a fost contactat vinerea trecuta de directorul economic, a recunoscut cu nonsalanta ca a luat banii si a spus ca nu-i pasa daca se face plangere penala pe numele sau.

Directorul Locativserv, Janel Iosub a confirmat informatia si a spus ca in cursul zilei de astazi va depune o plangere penala impotriva lui Pruteanu, pentru gestiune frauduloasa si va incepe demersurile sa i se anuleze si contractul pentru locuinta pe care o detine in Speranta, tot de la Locativ.

In 2015 un alt casier Locativ, Zaharia Ovidiu a fugit cu 88 de milioane lei vechi, pe care a a recunoscut ca i-a cheltuit la pacanele.

Ionut CORFU

 

2 COMENTARII

  1. Aaa, nu e nimic. Noi asteptam marirea chiriilor si cresterea artificiala a costurilor cu intretinerea. De unde sa scoata paguba din alta parte daca nu de la noi, chiriasii Locativ? Toti pentru unul si unul pentru toti!
    Leprelor! Daca ati fi lucrat in mediul privat, va curgea sangele pe nas pentru banii pe care ii incasati “la stat” plimband hartii intre birouri. Aveti angajat cate un om care face doar un singur lucru si ala prost!
    Craciun fericit cu pace si liniste sufleteasca si traditionalul “fie ca” intregii societati Locativserv si celorlalte societati capusa ale Primariei Piatra Neamt si CJ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.