Un europarlamentar și lider PSD la nivel național dă de pământ cu prefectul PSD de Neamț, Adrian Niță (fost PDL, fost M10- Monica Macovei), cunoscut în partid ca discipol al infractorului Arsene.

Referindu-se la refuzul lui Niță de a face public (au trecut două luni) Ordinul de demitere al lui Arsene după condamnarea acestuia la pușcărie pentru fapte de corupție, europarlamentarul Dragoș Benea califică atitudinea prefectului PSD, ca fiind ”De un infantilism rarisim”și cu potențial cert de a aduce deservicii atât partidului cât și instituției prefectului. Declarația a fost făcută pentru publicația vestea.net și o redăm integral: ”Abordarea prefectului pe acest subiect este una lamentabila, de un infantilism rarisim care are darul de a aduce si un decont politic partidului reprezentat de prefect (PSD) dar si institutiei Prefectului. Din punct de vedere legal o instanta ar trebui sa aiba ultimul cuvant, dar o disputa juridica pe asa ceva in instanta este o pierdere de timp si energie pentru toate partile!”, spune Dragoș Benea.

Conform sursei citate, ca repere de carieră, Benea a fost și este și președintele PSD Bacău (din 2013, conform CV-ului de la Bruxelles), a avut 3 mandate de președinte CJ Bacău (din 2004 până în 2016) și unul de senator al României (2016-2019). Comparați reperele și experiența de mai sus cu CV-ul lui Niță: a schimbat 5 partide în cîțiva ani și a primit mai multe joburi, via Arsene, prin… continuarea AICI: Europarlamentarul (PSD) Dragoș Benea despre prefectul (PSD) Niță: „Lamentabil!”, „decontează PSD”!

La alegerile interne de săptămâna trecută, Niță a fost ales/desemnat al doilea om în PSD Neamț după președintele Daniel Harpa, primind funcția de primvicepreșdinte PSD Neamț.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.