Pașcău Dumitru Alexandru, are 41 de ani și este taximetrist în Piatra Neamt. Pentru că știe ce înseamnă greutățile vieții, după ce a reușit prin muncă și sacrificii să devină întreprinzător privat, a decis că trebuie să-și ajute semenii aflați în dificultate și a găsit o metodă destul de inedită: stă în direct pe tik tok în tot timpul programului de lucru, iar cu banii rezultați, ajută persoane nevoiașe.

În vreme ce foarte mulți internauți fac bani pentru ei din live-urile pe tik tok, Alex a ales să facă bani pentru alții. Astfel, în mai puțin de două luni de zile, a reușit să formeze ceea ce el denumește ”Familia Taxi Driver”, așa cum a denumit și contul de pe tik tok, care poate fi accesat aici: Taxi Driver Piatra Neamț. Contul are astăzi peste 6.000 de urmăritori.

Ideii lui Alex i s-au alăturat în scurt timp, mulți oameni care au început să contribuie la proiectul lui, de a-și ajuta semenii, astfel că faptele de caritate au început să curgă. Și cel mai important, Alex face dovada tot în direct, pe tik tok, că banii primiți din donații, ajung unde trebuie.

Toată povestea, spusă chiar de Alex, poate fi urmărită în materialul video de mai jos, realizat de tvmneamt.ro. Cei care vor să contribuie la visul devenit deja realitate, acela de a face fapte bune oricând, nu numai cu ocazii speciale, îl pot contacta pe Alex pe contul de tik tok.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.