Casa Judeteana de Pensii a alocat bilete de tratament balnear unui numar de 164 de pensionari, pentru cea de-a 17-a serie a anului in curs.
Pensionarii nemteni pot alege dintre urmatoarele statiuni: Buzias (Timis), Covasna, Caciulata, Olanesti, Slanic Moldova, Sovata, Tg. Ocna, 1 Mai (Oradea), Felix, Amara (Ialomita), Baltatesti, Lacu Sarat, Vatra Dornei, Herculane, Nicolina (Iasi), Sarata Monteoru (Buzau), Eforie Nord, si Mangalia, intrarea in statiune urmand a se face in perioada 28 – 30 octombrie.
Durata sejurului este de 16 zile, cererile de acordarea a unui bilet de tratament trebuind depuse cu cel putin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicita biletul. De asemenea, in situatia neridicarii biletului repartizat (acesta devenind disponibil cu 7 zile inainte de inceperea seriei), beneficiarul are posibilitatea de a obtine un alt bilet de tratament balnear doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectiva sau, dupa caz, la cerere, pentru o alta serie.
Pana la sfarsitul anului, pensionarii nemteni vor mai beneficia de inca doua serii de tratament. In vederea ridicarii biletului repartizat, beneficiarul trebuie sa prezinte un bilet de trimitere (in copie, dar cu prezentarea originalului) eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate. Biletul de trimitere este acel formular cu regim special, unic pentru servicii medicale de recuperare – reabilitare prestate de catre societatile de turism balnear si de recuperare”
De la inceputul anului, pensionarii nemteni au beneficiat de 4321 bilete de tratament, la CJP Neamt fiind inregistrate 8210 cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear. Pentru cea de-a optsprezecea serie de tratament, intrarea in statiune se va face in perioada 13 – 15 noiembrie 2014.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.