Actualizare- 2:La ora 10:47 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 28 (E 583) la limita dintre județele Neamț și Iași (zona Castelul de Apă).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Roman, SAJ Roman, Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos și SAJ Târgu Frumos.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Două persoane au rămas încarcerate într-unul din autoturisme.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea celor două victime, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 59 de ani. Bărbatul, cu multiple traumatisme a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman. Femeia în stare de inconștiență a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la CPU Roman.

Celălalt conducător auto, un bărbat de 53 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.

Concomitent cu acțiunile pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, a transmis ISU Neamț.

Actualizare- 1:În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane. Pompierii au intervenit și au descarcerat cele două persoane. Cele două victime descarcerate (un bărbat si o femeie) se aflau în același autoturism. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ Iași. Una dintre victime este inconștientă”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Știrea inițială: Un accident rutier grav s-a produs în jurul orei 10:45 pe drumul european E 85, în zona Roman (castelul de apă), aproape de limita județelor Neamț și Iași.

Din datele disponbile până acum, ar fi vorba despre o coliziune între două autovehicule, în urma căreia au rezultat 3 victime, dintre care una este în stare de inconștiență, iar două ar fi încarcerate.

La fața locului intervin mai multe echipaje de ambulnață și pomieri ISU. Potrivit IPJ Neamț, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Traficul rutier este blocat.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.