Actualizare stire:  Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere- Vezi AICI

Stirea initiala: Un accident in urma caruia o tanara in varsta de 18 ani a murit, s-a petrecut in aceasta seara in jurul orei 18, la Tarcau, judetul Neamt.

Loading...

Un sofer de 18 ani din localitate care circula cu viteza excesiva a spulberat fata care se deplasa pe marginea dreapta a drumului. Victima a murit pe loc, suferind leziuni multiple si foarte grave. Ea era din Damuc si locuia in Tarcau la un barbat cu care avea o relatie.

Dupa ce a lovit tanara, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un capat de pod, apoi in niste scari de beton din fata unei porti, iar intr-un capat de pod si s-a oprit la peste 50 de metri de locul in care a omorat-o pe fata. In urma impactului masina a fost distrusa aproape in totalitate. Doua roti au fost smulse cu tot cu elementele de suspensie. Soferul a ramas incarcerat si a fost scos din masina de un echipaj de descarcerare de la ISU Neamt. El avea permis de conducere de doar 2 luni si localnicii spun ca obisnuia sa mearga cu viteza excesiva. A fost ranit si el foarte grav si a fost preluat de o ambulanta SAJ.

Inregistrarea transmisiunii LIVE de la locul accidentului, imediat dupa producerea lui:

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ