Primăria Piatra-Neamț se alătură celorlalte țări europene în demersul de solidaritate pentru Ucraina care se va materializa sâmbătă 12 martie prin adunări publice comune care vor avea loc în zeci de orașe europene. La Piatra-Neamț manifestația va avea loc pe platoul Curții Domnești, în fața sediului primăriei, începând cu ora 15:00, transmite Primaria Piatra Neamt intr-un comunicat de presa.

Este un gest comun al orașelor europene prin care dorim să ne manifestăm susținerea pentru Ucraina în această situație dificilă, dar și poziția noastră fermă împotriva oricăror acte care limitează libertatea statelor lumii. Îi invit să participe la acest moment de solidaritate pe toți cei care cred în pace și doresc să trimită un semnal puternic pentru încetarea acestui război” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Imagini de la această manifestație vor fi postate pe rețelele de socializare din toate orașele participante folosind hashtag-ul comun: #CitiesWithUkraine.

Acțiunea se realizează la inițiativa domnului Dario Nardella, președintele Eurocities și primarul Florenței și cu susținerea conducerii Asociației Municipiilor din România, se arata in comunicatul Primariei.

Mai multe detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/s/solidari-cu-ucraina/666986791114146/

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.