Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL vor fi prezenti maine, 19.03.2016 la Piatra- Neamt, unde vor participa la lansarea candidatilor din judetul Neamt pentru alegerile locale din iunie anul curent.

Evenimentul a fost anuntat de PNL Neamt printr-un comunicat de presa:

       PNL Neamț lansează proiectul ”Neamț. 2020.” și candidații pentru alegerile locale din iunie 2016 Peste 700 de liberali nemțeni vor participa sâmbătă, 19 martie, la lansarea candidaților pentru alegerile locale din luna iunie. Evenimentul va avea loc la cinematograful ”Dacia Panoramic”, în prezența co-președinților PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, începând cu ora 12.00. ”PNL reprezintă o forță în județul Neamț și vom demonstra acest lucru prin câștigarea alegerilor locale. Propunem oameni competenți, oameni care sunt capabili să schimbe în bine comunitățile pe care le vor reprezenta. Sunt candidați care vin cu proiecte, care au o viziune clară de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung. A venit timpul să lăsăm în urmă PSD, partid care prin oamenii săi a promovat, ani la rând, un sistem corupt, care a stors resursele județului”, a declarat Mugur Cozmanciuc, președintele organizației PNL Neamț. Evenimentul de lansare va fi precedat de o conferință de presă pe care cei doi co-președinți, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, împreună cu Mugur Cozmanciuc și Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț, o vor susține la Sediul Organizației Municipale PNL Piatra Neamț din P-ța Mihail Kogălniceanu, începând cu ora 10.00. Biroul de presă PNL Neamț”

Cei doi copresedinti vor fi prezenti tot maine, sambata 19.03.2016, de la ora 11, in direct la emisiunea “Concluziile Mesagerului”, moderata de Valentin Balanescu.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Dupa cum vedeti in fotografie PNL este de fapt PDL, din 7 persoane 4 sunt din PDL si doar 3 din PNL. Pacat de lupta dusa, in anii anteriori, de adevaratii memrii ai PNL, a fost in zadar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.