Prefectura Neamt a gazduit o intalnire intre reprezentantii APIA si cei ai primariilor din judet, pe tema campaniei de depunere a cererile unice de plata a subventiilor pe anul 2015.  Subventia la hectar, schemele de sprijin si ajutoare pentru sectorul zootehnic si cel vegetal, platile pentru micii fermieri si tinerii fermieri, ajutoarele nationale tranzitorii, toate sunt cumulate intr-o cerere unica, fiind al doilea an in care se aplica aceasta noua procedura. Avand foarte multe cereri de analizat, conducerea APIA Neamt a gandit o modalitate de programare a acestora.

Beneficiarii platilor sunt fermierii activi, persoane fizice si/sau persoane juridice, care desfasoara o activitate agricola in calitate de utilizatori legali ai suprafetelor de teren agricol si/sau detinatori legali de animale.

Schemele si masurile de sprijin pe suprafata (SAPS) sunt finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.