Un bărbat din comuna Dămuc, județul Neamț, a fost atacat de un urs ieri dimineață. Atacaul s-a produs în localitate, în zona Pârâul Frunții, la mică distanță de centrul comunei Dămuc. Bărbatul s-a ales cu răni, dar a supraviețuit atacului, datorită intervenției unei rude, care a reușit să alunge animalul sălbatic. ”La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, cumnatul său a fost rănit de un urs.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 06:30, un bărbat de 54 de ani, din Dămuc, ce se afla în zona Pârâul Frunții, a fost atacat de un urs.

Urmare a zgomotelor și a intervenției bărbatului de 36 de ani, ursul a fost alungat.

Bărbatul de 54 de ani a fost transportat de către cumnatul său la o unitate medicală.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

Este al treilea caz de om atacat de urs în județul Neamț în două luni de zile, după cel din iulie de la Gîrcina și cel din august de la Poiana Teiului

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.