ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional! (video la sfarsitul articolului)

Cruzime greu de imaginat din partea unui barbat din Roman. Acesta a fost filmat în curtea unei case, in timp ce loveste un porc in cap in mod repetat cu un topor, apoi cu un cutit il chinuie si mai mult, incercand sa-i taie gatul si sa-l omoare.

In varsta de 40 de ani, barbatul a fost retinut astazi de politistii de la Protectia Animalelor, insa nu va putea fi arestat preventiv, adica va fi eliberat, pentru ca pedeapsa cu inchisoarea pentru astfel de fapte este prea mica: de la 3 luni la un an. ”În urma apariției în spațiul public, la data de 16 aprilie a.c., a unor imagini cu o posibilă infracțiune, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

La data de 20 aprilie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 40 de ani, din Roman, a fost reținută de polițiști”, a transmis in urma cu scurt timp, Politia Neamt.

Politistii s-au autosesizat dupa aparitia in spatiul public a imaginilor incriminatoare, pe pagina de facebook Federatia pentru Protectia Animalelor si Mediului – Romania. ”Astia ar trebui trimisi pe front in lina I-a. La cat se “pregatesc” azi pe animale, maine urmeaza omul. Lazar Costa Costel din Roman, jud. Neamt”, se arata in descrierea imaginilor.

ATENTIE! Imagini cu puternic impact emotional!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Oamenii de genul acesta care omoară în chinuri animalele, ar trebui băgați în pușcărie pe viață și chinuiți în pușcărie după cum au chinuit și ei bietele animale nevinovate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.