Dupa un an in Consiliul Local Piatra Neamt, unul dintre cei mai vocali si verticali consilieri locali din opozitie, Ciprian Enache (ALDE), este de parere ca administratia Carabelea inca își cauta busola, iar opozitia (referire la PSD) nu se simte deloc mai bine, fiind framantata de orgolii si lipsa capacitatii sau a interesului de a coagula o contrapondere la actuala putere, PNL-USR- Pro Romania. ”A trecut un an de la alegerile locale în care un număr important de pietreni mi-au acordat votul și încrederea lor.

Nu am fost ales ca primar dar încrederea pietrenilor m-a dus în Consiliul Local.
Unde am făcut tot ce mi-a stat în putință să îndrept această guvernare locală pe acel drum al Binelui Public.
Nu-mi este ușor. Avem o guvernare locală care încă își caută busola dar avem și o opoziție frământată, la rândul ei, de lipsă de coeziune, de orgolii, de lipsă de decizie.
În ciuda rugăminților sau chiar a unor presiuni din ambele tabere, în acest an am stat, pe cât am putut, la mijloc. Votul meu s-a suprapus peste cel de o parte sau din cealaltă parte atunci când am crezut că e bine să votez sau să mă opun unei idei. Nu au lipsit reacțiile iritate ale unora, tentativele de denigrare (la ordin, cred) dar, așa cum am spus în campanie, nu mă interesează aceste ecouri ale politicienilor (și subordonaților lor) pentru că – am zis și repet – OAMENII, PE PRIMUL LOC!
La un an de la votul dumneavoastră, vă mulțumesc încă o dată și vă asigur că rămân același reprezentant al oamenilor”, transmite Ciprian Enache, la un an dupa alegerile locale din 2020.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.