PSD Neamt a batut PNL la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, insa social democratii proclama o victorie falsa, pentru ca in realitate, PSD Neamt s-a prabusit in judet, sub conducerea lui Ionel Arsene, iar cifrele sunt cat se poate de lamuritoare. Daca la alegerile parlamentare din 2016, PSD obtinea 52% din voturi, in 2020, acelasi PSD a obtinut doar 30% din voturi. Tinand cont si de absenteism, PSD a obtinut pe 6 decembrie doar 10% din sufragiile nemtenilor cu drept de vot.

Intr-adevar, PSD-istii au scos rezultate notabile in multe locuri din judetul Neamt, insa meritul a fost al altora. Al Oanei Bulai la Roman, al Florentinei Moise la Piatra Neamt sau al lui Razvan Cuc in cele 14 comune de pe Valea Muntelui.

De partea cealalta, desi au fost depasiti de PSD, liberalii au obtinut 25%, cu 5% mai mult decat la alegerile parlamentare din 2016, deci nu au scazut in preferintele electoratului, ci au crescut, fata de PSD care a pierdut aproape jumatate din electorat. Prabusirea PSD in Neamt nu poate fi pusa decat in sarcina baronului Arsene, care a dus o campanie bazata exclusiv pe denigrari si stiri false la adresa liberarilor, si chiar la incitari la ură, promovate pe site-ul ziarpiatraneamt.ro, cunoscut ca oficină PSD Neamt, cu sume enorme de bani incasate sub forma de publicitate pentru CJ Neamt.

Cu toate astea, Baronul Arsene (inculpat in doua dosare penale pentru fapte de coruptie) transmite nemtenilor ca ”PSD înseamnă dragoste de oameni și de țară!”, ca si cum acestia s-ar fi topit de dragoste pentru cei 3 trandafiri roșii, înnegriți în Neamt, dupa incendiul cu 10 morti de la Spitalul Judetean Neamt, spital controlat de Arsene si de CJ Neamt.

Iata mesajul lui Ionel Arsene, a carui concluzie lasa sa inteleaga ca s-a folosit de oameni: ”Nemțenii sunt alături de PSD! Rezultatele alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie reprezintă o mare satisfacție pentru mine. Din 83 de unități administrativ-teritoriale din județ, în 65 electoratul a acordat votul PSD. Și, cel mai important, municipiile, ani la rând controlate de PNL, acum sunt de partea social-democraților. Asta înseamnă că programele și proiectele pe care le susține partidul pe care îl reprezint sunt apreciate de către nemțeni.

Oamenii s-au convins care este realitatea. Minciunile și promisiunile deșarte, politica urii și a dezbinării au pierdut în fața proiectelor serioase.

Vă mulțumesc, dragi nemțeni, pentru că sunteți alături de PSD, pentru că aveți încredere în strategia noastră, pentru că vă doriți un trai mai bun, siguranța locurilor de muncă și, nu în ultimul rând, vreți să vi se repare nedreptățile pe care vi le-au făcut peneliștii.

PSD înseamnă dragoste de oameni și de țară!

PS: Arta războiului spune că pentru a câștiga este important să folosești in favoarea ta armele adversarului.Strategia a dat roade: ei i-au plătit și eu i-am folosit! Superb!! Absolut superb!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.