Secretara judetului Neamt, Daniela Soroceanu, anunta că se află pentru 3 zile în judetul Bihor, condus de cunoscutul Ilie Bolojan, unde are loc o întâlnire de lucru a secretarilor de judete din Romania. Potrivit fostei prefecte PSD de Neamt, scopul evenimentului este ”identificarea de solutii legale pentru nevoile comunității”.
Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, convocată la Oradea, în perioada 12 – 15 octombrie 2022, ne-a provocat să dezbatem, împreună cu profesioniștii de carieră din administrațiile județene din România, cele mai importante teme specifice administrației publice, care presupun identificarea imediată de soluții legale , atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, astfel încât să răspundă nevoilor reale ale comunităților din care facem parte. Mulțumim gazdelor noastre excepționale și Administrației Județeane Bihorene!”, transmite Daniela Soroceanu de la Oradea.
O astfel de dezbatere pentru ”identificarea de solutii legale”, chiar era necesara pentru judetul Neamt, cu atât mai mult pentru Consiliul Judetean Neamt. Dacă ar fi avut loc cu vreo câțiva ani in urma, poate nu s-a mari fi ajuns la decizii abuzive la ordin politic, pentru care plătește tot comunitatea.
Ionut CORFU (sursa foto: facebook- Daniela Soroceanu)
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.