Este doliu la PNL Neamt, dupa ce fostul primar al comunei Grinties, Vasile Alexandroaia a murit. În varsta de 49 de ani, Alexandroaia a fost primar pana in luna aprilie a acestui an si nu era cunoscut ca suferind de boli grave. Cunoscutii spun ca in urma ci o zi participase la niste activitati fara sa acuze vreo stare de rau.

El s-a stins din viata in urma unui stop cardio respirator, in timul unei vizite, in apartamentul fiicei sale din Piatra Neamt, spun apropiati ai familiei.

Cu durere în suflet vreau să transmit sincere condoleanțe familiei celui care ne-a fost coleg, primarul de la Grințieș: Alexandroaia Vasile. Cuvintele nu vor aduce alinare, dar mă voi ruga ca Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace. Iar pentru noi ce rămași să ne dea de gândit cum ne petrecem viața, pentru că este trecătoare și lăsăm în urmă multă durere”, a transmis deputatul Mugur Cozmanciuc, dupa aflarea vestii.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Bietul Vasile Alexandroaie de profesie medic veterinar a fost in 2 randuri primar al comunei Grinties ultima data fiind demis de pe functie fix de catre prefectul Lazar promovat pe aceasta functie de catre PNL Neamt pentru incompatibilitate. Pe timpul cat a fost primar asa zisii oameni de dreapta din comuna Grinties si de la centru i-au facut viata un iad tarandu-l prin tot felul de procese si prin tot felul de mizerii. I s-au facut nenumarate reclamatii, a fost supus la tot felul de presiuni pentru faptul ca a obtinut fonduri si a asfaltat niste drumuri din comuna colaborand cu conducerea Consiliului judetean Neamt, lucru ce a nemultumit conducerea PNL Neamt care il suspectau ca vrea sa se inscrie la PSD Neamt. Vasile Alexandroaie a fost un om de un bun simt remarcabil si de cuvant acordand sprijin noului candidat PNL pentru Primaria Grinties. Raman in urma sotia si trei copii profund indurerati si dezamagiti de viata. Drum bun in eternitate domnule doctor Vasile Alexandroaie . Dumnezeu sa va aiba in paza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.