Actualizare stire: Minora TIMOFTE GEORGIANA-MELISSA, de 14 ani, dispărută la data de 8 decembrie a.c., a revenit la domiciliu.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minora s-a aflat pe raza localității Dumbrava Roșie și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Stirea initiala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei TIMOFTE GEORGIANA-MELISSA, de 14 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 9 decembrie a.c., de către o femeie, de 60 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că, la data de 8 decembrie 2019, nepoata sa TIMOFTE GEORGIANA-MELISSA, de 14 de ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate 55 de kilograme, păr șaten, ochi căprui.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastru închis, hanorac de culoare deschisă, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.