Liviu Harbuz și-a anunțat decizia de a demisiona din funcția de președinte al Pro România Neamț („coordonator”, conform documentelor interne), după ședința de astăzi de la CJ, acuzând că organizația nemțeană a fost pusă pe tavă lui Ionel Arsene care, astfel, a devenit liderul informal al organizatiei, anunta vestea.net.

Dragi colegi, Vă anunț că astăzi am decis să demisionez din poziția de coordonator al PRO România Neamț. Nu pot fi părtaș la oferirea pe tavă a organizației PRO România Neamț lui Ionel Arsene care, de azi, a devenit liderul informal al PRO România Neamț.

Le mulțumesc celor cu care am colaborat în ultimii doi ani, construind un partid de la zero, cu obiective nobile, care au rămas doar la stadiul de obiective.

Vă urez mult succes și sănătate!>>, spune Liviu Harbuz în mesajul care a fost postat mai devreme pe cteva grupuri interne de lucru, ale Pro România, de la Neamț și de la nivel național”, spune Harbuz, citat de vestea.net.

Harbuz a confirmat că mesajul îi aparține și a adăugat că rămâne fidel principiilor anunțate încă din campanie („nicio alianță cu PSD-Arsene”), mai scrie sursa citata.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.