Primarul Daniel Harpa anunță că se anulează manifestările/spectacolele programate în perioada 9-10 septembrie, pentru sărbătorirea Zilelor Orașului Târgu Neamț. Principalul motiv ar fi problemele alimentării cu apă a orașului. Banii astfel economisiți, vor ajunge în investiții necesare orașului, susține Daniel Harpa. Zilele trecute, la Tg. Neamț a avut loc și un protest al oamenilor nemulțumiți de serviciile prestate de Apaserv, companie condusă de târgnemțeanul Vlad Angheluță (salariu- 7.000 de euro).
Stimați cetățeni ai orașului Târgu-Neamț, ținând cont de evenimentele recente din țară și de provocările locale care ne afectează pe noi toți, inclusiv problema apei, am considerat că trebuie să luăm măsuri adecvate în privința organizării Zilelor Orașului Târgu-Neamț. Astfel, am decis să anulăm manifestările și spectacolele din perioada 9-10 septembrie. Ne vom celebra orașul doar pe parcursul zilei de vineri, 8 septembrie, alături de oamenii locului.
Banii pe care i-am fi cheltuit pentru spectacolele din 9 și 10 septembrie vor fi redirecționați către proiecte și investiții care să aducă beneficii directe târgnemțenilor.
Sunt încrezător că, împreună, vom depăși actualele obstacole și că în viitor vom avea parte de alte evenimente de tradiție cu care noi, târgnemțenii, ne mândrim.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru susținerea voastră constantă! Stimați târgnemțeni, sunteți motorul comunității noastre- eu nu uit și vă rog să nu uitați nici dvs acest lucru! Nu uitați nici că vineri, 8 Septembrie, va fi o zi specială pentru noi toți. ZIUA orașului nostru, înnobilată de sărbătoarea creştină a Naşterii Maicii Domnului- ocrotitoarea oraşului de sub Cetate Neamț!”, transmite Daniel Vasilică Harpa- primarul orașului Târgu-Neamț.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.