Un nivel foarte bun al platilor efectuate de mediul privat la bugetul administrat de Fiscul nemtean s-a inregistrat dupa primele sapte luni ale acestui an. Asa arata situatia existenta in scriptele Administratiei judetene a Finantelor Publice, de unde aflam ca s-au incasat la buget peste 612 milioane de lei din taxele, impozitele si contributiile datorate de intreprinzatorii nemteni.
Firmele nemtene au achitat obligatii insumand 266 milioane lei la bugetul de stat, la care se adauga alte 240 milioane lei la bugetul de pensii, 98 milioane lei la bugetul de sanatate, precum si 7 milioane lei la somaj.
In aceeasi perioada, inspectorii din compartimentul de executari silite au derulat masurile legale vizand recuperarea a 119 milioane lei restante ale contribuabililor. Dupa emiterea somatiilor, popririlor bancare, instituirea sechestrelor si vanzarea unor bunuri mobile si imobile, Fiscul nemtean a reusit recuperarea a jumatate din suma propusa, mai exact 57 milioane de lei. Contribuabilii au fost fermi si imediat ce au primit somatiile de la Fisc au achitat 31,16 milioane lei. Din popriri bancare au mai intrat alte 18 milioane lei in contul Fiscului, iar dupa ce s-au trezit cu bunurile sub sechestru, o parte dintre contribuabili au achitat aproximativ 4 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.