Un incendiu cu mari pagube materiale, a avut loc in aceasta dimineata in comuna Faurei, cauza fiind o candela uitata aprinsa. ”În această dimineață, în jurul orei 09:05, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă din localitatea Budești, comuna Făurei.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman și voluntari din cadrul SVSU Făurei.

Incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei case și unei anexe gospodărești și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga casă, dar și la o altă casă din aceeași gospodărie (lipită de casa care ardea).

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul casei și anexei pe o suprafață de aproximativ 80 mp și bunurile materiale aflate în cele două camere și anexa gospodărescă (obiecte de mobilier,  materiale textile, articole de îmbrăcăminte, aparate electrocasnice, documente etc).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei candele lăsată nesupravegheată (foc deschis în spații închise)”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.