Actualizare stire: Incendiul a fost lichidat. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la UPU Roman. Cauza probabilă de producere a incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul (acțiune intenționată), informeaza ISU Neamt.

Stirea initiala: Trei echipaje de pompieri intervin la aceasta ora (21:30) la un incendiu produs la o casa din satul Cotu Vames, comuna Horia. Salvatorii au gasit in locuinta in flacari un barbat in stare de inconstienta, informeaza ISU Neamt. ”Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de la Detașamentul Roman intervin pentru stingerea unui incendiu la o locuință în satul Cotu Vameș din comuna Horia.

Din locuință pompierii au scos proprietarul locuinței, un bărbat de aproximativ 40 ani, care se află în stare de inconștiență. Victima este asistată de echipajul SMURD EPA.
Un echipaj cu medic de la SAJ se deplasează în sprijin. Incendiul se manifestă in interiorul locuinței. Pompierii intervin pentru localizarea și pentru lichidarea incendiului”, a declarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.