Sapte jandarmi nemteni au fost avansati in grad drept recompensa pentru activitatea desfasurata. Ei si-au primit noile grade din mana prefectului Vasile Panaite, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Neamt:

”Astăzi, 4 decembrie a.c., şapte militari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, au fost avansaţi la gradul următor ca recompensă pentru activitatea desfăşurată, cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Cu această ocazie, ofiţerii Popa Daniel şi Doboş Marius au primit gradul militar de locotenent-colonel iar plutonierul adjutant Stelea Mihăiţă a fost avansat la gradul de plutonier adjutant şef. Aceeaşi onoare au avut-o şi subofiţerii Casămândră Vasile, Constantin Liviu, Moldovan Daniel şi Uruioc Constantin care au primit gradul de plutonier adjutant.

,,Acest gen de activitate trezeşte în fiecare dintre noi, militari ai acestei ţări, un sentiment de onoare şi demnitate militară ce ne face mândri de haina pe care o purtăm,, a declarat comandantul unităţii, maiorul Radu-Vasile Olariu.

La activitate a fost prezent şi prefectul judeţului Neamţ, domnul Vasile Panaite, care, în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru meritele obţinute, le-a înmânat jandarmilor avansaţi gradele militare, subliniind totodată rolul important pe care îl are instituţia Jandarmeriei în societate. ”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.