Un service auto din comuna Agapia, jud. Neamt, a fost distrus intr-un incendiu produs noaptea trecuta (19/20 februarie). A fost facut scrum si un depozit de piese dar si doua autoturisme. Pompierii au reusit sa opreasca focul inainte sa se extinda si la o locuinta din apropiere. ”Prin apel la 112, în jurul 03:56, pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un service auto din comuna Agapia.

Incendiul se manifesta la o construcție cu două hale în care funcționa un service auto și un depozit de piese auto, cu posibilitatea propagării la locuință și la vecinătăți. Ardea generalizat o hală în care se aflau garate două autoturisme și acoperișul celeilalte hale în care erau depozitate piesele auto.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii târgnemțeni cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.  Pompierii au localizat și lichidat incendiul.
Intervenția a fost dificilă din cauza materialelor ușor combustibile din interiorul celor două hale.

A ars o hală construită din lemn pe structura metalică pe o suprafață de aproximativ 250 mp cu cele două autoturisme garate în interior și scule și utilaje specifice activității,
S-au deteriorat acoperișul celeilalte hale construite din tablă și lemn pe o suprafață de aproximativ 150 mp și piese auto din interiorul halei.

A fost salvată locuința aflată în imediata vecinătate a construcției la care s-a produs incendiul. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a transmis ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.