Actualizare stire: Minora STĂNESCU ELENA MĂNDIȚA, de 15 ani, dispărută la data de 25 martie a.c., a fost găsită.

La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat minora STĂNESCU ELENA MĂNDIȚA, pe raza municipiului Piatra Neamț, la locuința bunicilor săi.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată părinților.

Stirea initala: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei STĂNESCU ELENA-MĂNDIȚA, de 15 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați, la data de 25 martie a.c., de către o femeie, de 39 de ani, din Săvinești, despre faptul că nora sa STĂNESCU ELENA-MĂNDIȚA, de 15 de ani, a părăsit voluntar domiciliul la data de 24 martie 2020 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,65 m, greutate – 65 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro și o fustă lungă.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.