Fundația „Mitropolitul Bartolomeu“ anunță deschiderea unui nou concurs național pentru cele 34 de burse pe care le va acorda elevilor de liceu, studenților, masteranzilor și doctoranzilor, în anul școlar și universitar 2015 – 2016.

Vor fi acordate 18 burse pentru elevi, în valoare de 200 lei pe luna; 12 burse pentru studenți, de 300 lei pe lună; 3 burse pentru masteranzi, de 300 lei pe lună și 1 bursă pentru doctoranzi, de 400 lei pe lună.

Bursele pentru elevi, studenți și masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar pentru doctoranzi pe o perioadă de 12 luni, începând cu 1 noiembrie 2015.

Masteranzii și doctoranzii, care vor candida pentru bursele scoase la concurs, trebuie să prezinte un proiect de cercetare pe o temă interdisciplinară, din domeniile propuse: teologia și interpretarea științelor, teologia și bioetica, teologia și mediul înconjurător, teologia și artele, teologia și lumea.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 19 octombrie 2015, direct sau prin poștă, la sediul Fundației (400117 Cluj-Napoca; Piața Avram Iancu 18). Condițiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum și actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director și publicat pe site-ul Fundației, la www.fundatiabartolomeu.ro.

Fondul alocat pentru bursele anului școlar și universitar 2015-2016 este de 77.700 lei. Până în prezent Fundația „Mitropolitul Bartolomeu“ a acordat 227 de burse unor tineri din întreaga țară, în valoare de aproximativ 600.000 lei.

Înființată în anul 2008, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu“ are ca scop acordarea de burse tinerilor merituoși, dar lipsiți de posibilități, din resursele proprii, pe care le administrează potrivit dorinței fondatorului ei, Mitropolitul Bartolomeu Anania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.