Aproape 70 de sanctiuni au aplicat politistii rutieri in doar 2 ore ieri de dimineata, in Piatra Neamt, doua dintre amenzi, fiind aplicate unor soferi care au uitat sa semnalizeze. Au fost retinute si doua permise de conducere. ”În intervalul orar 07.00 – 09.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au desfășurat o acțiune, în municipiul Piatra Neamț, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră.

Polițiștii au acționat pe principalele căi rutiere de intrare/ieșire din localități, zonele pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic și punctele cu risc rutier.

Astfel, în urma acțiunii derulate de polițiști în vederea reducerii riscului rutier, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 68 de sancțiuni.

Dintre acestea, 9 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pentru neutilizarea centurilor de siguranță, 2 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru nesemnalizarea schimbării direcției de mers și 30 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

Vezi si:

Politia Rutieră, acțiune în Piatra Neamț de la primele ore ale dimineții

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.