Sapte consilieri judeteni au dat PDL – ul pe independenta, insa nu la modul oficial. Este vorba despre grupul PDL din cadrul Consliului Judetean Neamt care la inceputul sedintei de marti au anuntat, prin vocea unica – Mircea Pintilie, ca vor activa in legislativul nemtean ca independenti.
“Domnule presedinte doresc sa va anunt ca grupul nostru va fi de acum inainte grupul consilierilor independenti, iar eu sunt lider de grup”, a spus consilierul judetean Mircea Pintilie. La final Mircea Pintilie a declarat insa ca a fost o decizie comuna si ca nimeni nu si-a dat demisia din PDL.
“Asa au hotarat colegii mei. Nu ne-am dat demisia din PDL, am vorbit insa cu presedintele PDL Neamt, i-am spus despre aceasta hotarare. Noi nu parasim partea dreapta a esicherului politic, facem in continuare campanie candidatului nostru. Daca partidul va decide sa ne excluda este problema partidului”, a mai spus consilierul judetean Mircea Pintilie.
La sfarsitul sedintei Consiliului Judetean, grupului de independenti din CJ Neamt, format din Mircea Pintilie, Cristian Tapalaga, Claudiu Stafie, Florin Andronache, Ioan Pascariu, Dionisie Dumitrascu, li s-a adaugat si consilierul Gabriel Paval, cunoscut ca fiind membru al PNL Neamt.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.