Peste 2,5ha de vegetatie uscata au fost curpinse de flacari la safarsitul saptamanii trecute, vineri si sambata. Doua dintre incendii au avut loc in Piatra- Neamt, unul la Boghicea si un al patrulea la Margineni, unde focul se manifesta la cateva sute de metri de o padure, insa s-a reusit oprirea extinderii, anunta ISU Neamt:

”Vineri, 01.09.2017, la ora 13:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț, Anexa Văleni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 6 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului au ars cca. 5000 mp vegetație uscată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Vineri, 01.09.2017, la ora 15:38, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra Neamț. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 5 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului au ars cca. 150 mp vegetație uscată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Vineri, 01.09.2017, la ora 15:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Boghicea, sat Nistria. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 4 pompieri militari și 1 voluntar cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman 7 voluntari din cadrul SVSU Boghicea.

În urma evenimentului au ars cca. 10.000 mp vegetație uscată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

Sâmbătă, 02.09.2017, la ora 13:15, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la vegetație uscată în loc. Hârțești com. Mărgineni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat: 4 pompieri militari cu 1 autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamț.

În urma evenimentului a ars aproximativ 1 hectar vegetație uscată.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise””

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.