Liberalii din Bicaz au dat o mana de ajutor celor doua ONG-uri care timp de 3 zile au desfasurat una dintre cele mai ample actiuni de ecologizare a lacului Bicaz.

Împreună cu colegii liberali din Bicaz, cu domnii consilieri locali Mihăita Istrate, Claudiu Marascu, Iulian Matasa si Viorel Ursu, la actiunea de ecologizare a lacului Bicaz! Ne-am alăturat demersului susținut de Asociațiile Sens Civic si Act For Tomorrow! Felicitări! Ma bucur ca exista implicare si oameni care își doresc să facă lucruri frumoase! Bicazul poate deveni cu sprijinul oamenilor implicați un oraș frumos, care sa atraga turiști, un pol al dezvoltării zonale. Zona Bicazului poate deveni Mica Elveție! Felicitări organizatorilor, felicitări tuturor voluntarilor, felicitări si bicajenilor care s-au implicat!”, spune pe contul lui de facebook, fostul prefect George Lazar, presedintele PNL Bicaz.

La actiunea care s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, au participat zeci de voluntari care au adunat tone de deseuri, in general PET-uri aruncate la intamplare. Voluntarii au avut asigurata cazarea la cort si masa.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.