Vineri, 23.09.2016 la ora 13:50, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112” despre descoperirea unui element de muniție în municipiul Roman, în incinta unei societăţi comerciale. La locul intervenției s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 subofițeri și autospeciala pirotehnică care au ridicat un proiectil exploziv calibru 75 mm, în vederea depozitării și, ulterior, a distrugerii.

Pompierii nemteni au mai intervenit si pentru cautarea unui copil inecat, dar si la un accident rutier, unde au degajat carosabilul de materiale combustibileȘ

Sâmbătă, 24.09.2016, echipa de scafandri a I.S.U. ”Petrodava” al județului Neamț, a intervenit, în sprijinul I.S.U. ”Maior Constantin Ene” al județului de Bacău, pe canalul de fugă al rîului Bistrița, amonte de CHE Racova, pentru căutarea unui copil înecat.

Duminică, 25.09.2016 la ora 15:52, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre un accident rutier, în localitatea Oglinzi, com. Răucești. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 5 subofiţeri din cadrul  Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.