Răzvan Cuc, candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU: Vom scădea prețul la apă, vom îndrepta neregulile!

Mă întâlnesc cu pietreni în fiecare zi. Niciunul dintre cei cu care am vorbit nu este mulțumit de felul în care arată orașul, de serviciile primăriei sau de calitatea vieții!”, spune Răzvan Cuc. „Într-un oraș în care apa e scumpă, ridicarea gunoiului e scumpă, iar drumurile și trotuarele par din secolul trecut, nimeni nu poate fi mulțumit”, mai spune candidatul Alianței pentru Piatra-Neamț, PSD-PPU.

Potrivit lui Razvan Cuc, prețul apei și al canalizării este de aproape 10 lei pe metrul cub, unul dintre cele mai mari din țară în condițiile în care, la capitolul venituri, Piatra-Neamț este la coada clasamentelor. Prețul serviciilor de salubritate a crescut în ianuarie cu peste 20%, iar Primăria a aprobat creșterea de preț fără să clipească. Firma care ridică gunoiul a pus la dispoziția cetățenilor containere pentru selectarea gunoiului, dar acestea sunt greu accesibile pentru vârstnici. Alt aspect ignorat de mai-marii orașului.

Dacă voi câștiga Primăria, vom scădea prețul la apă pentru că vom avea o colaborare normală cu APASERV. De asemenea, vom discuta cu firma care asigură serviciile de salubritate pentru a vedea exact care au fost motivele care au dus la creșterea prețului la colectarea gunoiului. Dacă sunt nereguli, le vom îndrepta! Administrațiile liberale s-au mulțumit să semneze contracte care scumpesc viața oamenilor, nu s-au bătut deloc pentru ei. Primăria nu este un loc în care să dormi sau să te ascunzi, este locul din care muncești pentru oameni ca pentru familia ta!”, a declarat Răzvan Cuc.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.