Razvan Cuc, candidatul PSD la primaria Piatra Neamt, face o scurta analiza a ceea ce a constatat de cand bate strazile orasului si afirma ca la fiecare colt de strada se pot vedea semnele unei administratii careia nu i-a pasat de nimic. ”Suntem pregătiți să facem lucruri bune pentru pietreni. Cei care au condus municipiul până acum nu l-au respectat și nu i-au respectat pe cetățenii săi. Fiecare colț de stradă, fiecare alee dintre blocuri, indiferent de cartier, spune povestea unei administrații căreia nu i-a păsat de nimeni și de nimic.

 Aceeași poveste despre dezinteres și indolență o spun parcurile, piețele, locurile de joacă, Cuejdiul, Cozla sau locuințele goale pentru că proprietarii lor au plecat să-și caute norocul în lume

Cuc mai spune ca PSD are pentru Piatra Neamt un program amplu de crestere de a nivelului vietii si de dezvoltare economica. ”Am lângă mine o echipă de oameni valoroși, cunoscuți în Piatra-Neamț. Avem un program amplu de îmbunătățire a vieții pietrenilor și proiecte obligatorii pentru dezvoltarea economică a orașului.

În fiecare zi stau de vorbă cu pietrenii care îmi spun că nu sunt mulțumiți de starea orașului și că e nevoie de schimbare. O schimbare de atitudine în primul rând. Iar dacă celor care au condus Piatra-Neamț până acum nu le-a păsat de oameni, mie și colegilor mei ne pasă. Acesta este cel mai important motiv pentru care am intrat în această competiție electorală”, scrie Razvan Cuc pe pagina lui de facebook.

I.C.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.