Politia locala a amendat ieri pe administratorul firmei care detine masina taxi folosita de un taximetrist pe post de scena in noaptea de duminica spre luni, (Vezi aici!) si totodata a retras autorizatia TAXI a masinii respective.

In data de 05.10.2016, a fost sanctionat contraventional numitul P.C. cu 500 de lei, pentru ca a utilizat ca taximetrist pe conducatorul auto B.C.B. de 26 de ani din Piatra- Neamt, fara ca acesta sa detina atestat profesional pentru transport persoane in regim taxi.

      Totodata, in baza aceleiasi legi, s-a luat masura de retragere a autorizatiei TAXI, pentru autoturismul pe care B.C.B. lucra”, a declarat Eugen Pancu, directorul Politiei Locale Piatra- Neamt.

Tanarul care lucra ca taximetrist, a tulburat linistea si ordinea publica in noaptea de duminica spre luni, 2/3 octombrie 2016, el fiind amendat in aceeasi noapte de poltistii de la Transporturi:

În noaptea de 02/03.10.2016, o patrulă de poliție din cadrul Postului de Politie Transporturi  Piatra Neamt aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în stația CFR Piatra Neamt, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană tulbură ordine și liniștea publică în zona gării municipiului.

În urma verificărilor efectuate  polițiștii au identificat un bărbat de 26 de ani, din Piatra Neamț,  în timp ce acesta consuma băuturi alcoolice în stația  de autoturisme în regim de taximetrie din fata gării Piatra Neamț si asculta muzica la intensitate maxima de la un autoturism parcat, deranjând liniștea si ordinea publică.

 Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 400 lei, pentru consumul de băuturi alcoolice în locurile publice și tulburarea liniștii locatarilor între orele 22.00-08.00,  conform Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordii și liniștii publice”, se arata intr-o informare de presa a IPJ Neamt, din 04.10.2016

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.