La data de 25 august a.c., instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile  a tânărului de 22 de ani, din Roman, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 24 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un minor de 13 ani, din aceeași localitate, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce minorul se afla pe o stradă din municipiul Roman, un tânăr de 22 de ani i-ar fi solicitat banii pe care acesta îi deținea asupra sa. Deoarece minorul a refuzat înmânarea sumei de bani, tânărul, prin smulgere, i-ar fi sustras un telefon mobil.

Persoana în cauză a fost identificată și condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. Totodată telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma documentării activității infracționale, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.