Deocamdată taxa de intrare în ștrandul din Piatra Neamț nu se va elimina complet, dar Consiliul Local ia în calcul și această variantă. Până se va analiza o astfel de posibilitate, angajații firmelor care își desfășoară activitatea în ștrandul din Piatra Neamț, nu vor mai plăti taxa de intrare, iar acest lucru presupune modificarea contractului de concesiune al ștrandului, încheiat în august anul trecut între Consiliul Local Piatra Neamț și firma provată care administrează acum respectivul obiectiv.

    ”Am luat în calcul și faptul că furnizorii de marfă, dacă stau până în 30 de minute cu mașinile în ștrand, să nu mai plătească acea taxă de intrare. De asemenea, taxa de parcare va fi redusă cu 50% pentru turiștii cazați la căsuțele din ștrand. Noi suntem deschiși la eliminarea taxei de intrare, însă o astfel de decizie va putea fi luată doar după o analiză, foarte corectă, pe baza unor cifre”, a spus primarul de Piatra Neamț, Dragoș Chitic, in conferinta de presa de astazi, 21.07.2016, organizata la Primaria Piatra- Neamt

Și viceprimarul Luminița Vârlan s-a pronunțat în ceea ce privește taxa de intrare în ștrand, mai ales că în ultima perioadă de timp au venit tot felul de semnale de la cetățeni, cum că accesul în ștrandul Piatra Neamț ar trebui să fie gratuit.

Reiterez această idee de a analiza în continuare această situație. Cert este că taxa s-a redus de la 3 lei la 1 leu. Vom vedea care este impactul asupra banilor care ar putea fi colectați în felul acesta”, a explicat Luminița Vârlan, viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Dacă eu merg cu copilul la Hipodrom,pentru lecții de călărie,și parchez în incinta Hipodromului ,de ce trebuie să plătesc taxa de parcare la intrare în ștrand?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.