Actualizare stire-2: Barbatul este decedat. ”Este vorba despre un bărbat, de aproximativ 48 de ani care are leziuni incompatibile cu viața”, a anuntat ISU Neamt. Pompierii inca lucreaza pentru scoaterea victimei din utilajul prins sub elementele de constructie prabusite.

Actualizare stire-1: prima imagine de la locul interventiei (sursa foto: ISU Neamt). Se preconizeaza ca interventia va fi de lunga durata, intrucat cantitatea de moloz sub care a fost prins utilajul, este foarte mare.

Stirea initiala: Un barbat a fost surprins de surparea unui zid la Savinesti, informeaza ISU Neamt.

Barbatul opera un utilaj (excavator) cu care efectua lucrari in curtea unei firme de pe fosta platforma Savinesti, in momentul in care un zid s-a surpat peste el.

La ora 17, interventia pompierilor ISU Neamt era in plina desfasurare. Salvatorii depun eforturi pentru scoaterea barbatului de sub daramaturi.

Later edit-  ISU Neamt transmite ca pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț intervin cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, un modul multirisc și o ambulanță SMURD TIM pentru degajarea unei persoane prinsă sub dărâmături, la o societate comercială de pe platforma industrială Săvinești ( un zid dintr-o construcție s-a prăbușit peste un utilaj în care se afla o persoană).

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.