Pana acum, se vorbea doar pe la colturi, ca Dragos Chitic nu va fi candidatul PNL pentru primaria Piatra Neamt, la alegerile locale din 2016. Chiar si pozitia liderilor locali PNL era si inca este una sovaitoare, cu raspunsuri evazive, cand vine vorba de acest subiect. Desi Chitic este foarte activ si raspunde destul de prompt in a rezolva probleme din cele mai diverse venite de la cetateni, el stiind foarte bine sa comunice si online sefii PNL din Neamt, invoca faptul ca s-ar putea ca in sondajele pe care le face partidul, altcineva poate fi pe o pozitie superioara celei pe care este Chitic la ora asta, asadar, este destul de posibil ca actualul primar interimar, sa nu fie in preferintele electoratului.

Devine tot mai clar ca acel altcineva este Constantin Teodorescu, actual viceprimar, cel care a inlocuit-o din functie pe Aurelia Simionica, atunci cand PSD a incercat sa obtina fotoliul de primar, prin debarcarea lui Dragos Chitic.

Daca pana acum, consilierul local Teodorescu era aproape in anonimat in ceea ce priveste iesirile publice, in ultimul timp, viceprimarul Teodorescu este tot mai vocal si mai prezent in spatiul public, in special pe internet, unde saptamana trecuta a venit chiar cu un comunicat foarte incisiv la adresa PSD, de unde se pare ca va veni principalul contracandidat al PNL.

In sprijiul acestei teorii vine si o ultima declaratie postata chiar astazi, 17.08.2015 pe facebook, de catre celalalt viceprimar PNL, Vasile Popescu:”Liderul PSD Neamț, prin ultimile declarații, duce problemele nemțenilor în derizoriu. PSD Neamț, prin președintele său, se ocupă doar de scandaluri și jigniri. Prin această atitudine, reprezentanții de la vârful PSD Neamț dovedesc că nu au soluții pentru comunitatea din care fac și ei parte. PNL este soluția pentru municipiul Piatra Neamț, iar domnul Constantin Teodorescu si-a demonstrat calitățile de bun coleg, bun lider în Consiliul Local, un bun profesionist în activitatea profesională din mediul privat și este un om devotat față de nevoile pietrenilor. De aceea, dacă va fi cel mai bine poziționat în sondajul de opinie al PNL Neamț, poate fi un bun primar.”

Ultima fraza este mai mult decat edificatoare in ceea ce priveste viitorul candidat PNL la primaria Piatra Neamt, prin urmare, este foarte posibil sa vedem pe Dragos Chitic luptand ca  independent pentru scaunul de primar si o campanie electorala cel putin interesanta.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Pana acum, se vorbea doar pe la colturi, ca Dragos Chitic nu va fi candidatul PNL pentru primaria Piatra Neamt, la alegerile locale din 2016. Chiar si pozitia liderilor locali PNL era si inca este una sovaitoare, cu raspunsuri evazive, cand vine vorba de acest subiect. Desi Chitic este foarte activ si raspunde destul de https://tvmneamt.ro/va-candida-dragos-chitic-la-primarie-din-partea-pnl-semnale-tot-mai-clare-ca-nu/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.